Tunnisteet

lauantai 3. marraskuuta 2012

Mokaamisesta sakotetaan

Herättyäni päätin katsoa Fitfarmin ohjeet salitreeniin ennen lähtöä, jotta muistaisin mitä pitäisi tehdä. No muuten olin muistanut ihan hyvin, mutta sitten videon lopussa Jutta totesi, että tätä pitäisi tehdä kahdesti viikossa?!? Hups! Mulla olisi toinen kerta koko lähes kolmen viikon aikana. Olen tehnyt ainoastaan kotitreeniä ja Treeni1. Noh ei voi mitään. Näiden päivitettyjen ohjeiden kanssa lähdin sumuiseen aamuun.

Aamulla kävellessä voi bongailla kaikea mielenkiintoista. Yhtenä päivänä näin fasaanin mutta tänään ketun! Se oli ihan lähessä, vain 3-4metrin päässä lauheana kuin lammas:)
Lähdin siis tänä aamuna kävelen salille taluttaen pyörää. Hyvä alku lämppä ja salin jälkeen ei tarvitsisi väsyneenä enää kävellä takaisin. Lopputulos 27min kävelyä. Salilla tein vielä crossarilla 5min yleislämppänä.

Elixiaan oli tullut halloween. Paikka oli koristeltu asian mukaisin koristein ja henkilökunta oli pukeutunut. Paras oli mielestäni kuolleeksi morsiammeksi pukeutunut tyttö. Kiva piriste! Tää salitreeni2 on kyllä tosi raskas. Koska en ole tehnyt sitä yhtä aktiivisesti kuin olisi pitänyt aloitin urakan tekemälä ohjelman läpi kolmesti (neljän sijaan). Voin sanoa että jo 3h treenin jälkeen joka paikassa tuntuu ja huomenna jos pääsen käveleen niin holirei! Tooodella tehokasta siis. Ohjeet kannattaa siis lukea huolella. Illalla on pakko venytellä...ainakin teoriassa. Salin jälkeen oli pakko ostaa palautusjuoma. Oli niin veto pois. Söin myös aamupalan pukkarissa ennen kuin hyppäsin pyörän selkään. Koska olo ei ole ollut kuitenkaan yhtä vetelä ja väsynyt kuin yleensä treenin jälkeen harkitsen vakavasti alkavani käyttämään palautusjuomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti