Tunnisteet

torstai 1. marraskuuta 2012

Seiti setti

Eilen olikin sitten aika syödä pitkästä aikaa kalaa. Koska rasvaisempia kaloja kuten lohta ei suositella syötäväksi niin testiin joutui pakastealtaasta noukittu 400g seiti. Tämä suhteellisen helppo ruoka oli maittava!

• Laita riisit kiehumaan
• Kuullota pilkottu sipuli
• Lisää pannulle pilkottua kiinankaalta ja kesäkurpitsaa (mausta oman maunmukaan. Itse laitoin perinteiset cujun mauste, paprikamauste, suola, pippuri)
• Heitä lopuksi joukkoon pinaatinlehtiä

• Nosta kasvikset sivuun ja nosta seitit pannulle.
• Mausta rouhitulla katajanmarjalla, mustapippurilla ja pienellä lorauksella soijakastiketta.

Kala on kypsä kun väri on muuttunut valkoiseksi. Asettele riisit, kala ja kasvikset lautaselle ja lisää koristeeksi muutamia pinaatin lehtiä. Hyvää ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti