Tunnisteet

perjantai 19. lokakuuta 2012

Alkajaisiksi

177cm ja 64kg. Kas noin siinä se nyt on; lähtökuoppa. Joku voisi todeta, että eipä tuossa paljoa ole mihin pyrkiä, mutta omasta mielestäni nuo ovat vain lukuja. Tärkeämpää on se miltä peilissä näyttää ja oman nahkan alla tuntuu. 15.10.2012 alkaen tavoitteena on vain muutamien kilojen pudotus, mutta ennen kaikkea kiinteytyminen, lihaksien hankkiminen ja vanhan selkävamman kuntoutus. Paremman kunnon tavoittelusta puhumattakaan.

Kaikki lähti siitä kun viikonlopun Helsingin reissun jäljiltä heräsin 11 tunnin yöunilta. Avasin fb ja näin ensimmäisenä Jutta Gustafssonin ilmoituksen viimeisestä ilmoittautumispäivästä alkavaan kuuden viikon Superdiettiin. Suussani maistuivat vielä viikonlopun drinksut kun kirjauduin FitFarm sivustolle ja ilmoittauduin mukaan... mitään sen enempää ajattelematta.

Ensimmäiset viisi päivää ovat menneet totutellessa "aikaisiin" aamulenkkeihin ja ainaiselta tuntuvaan syömiseen. Yllättävintä on kuitenkin ollut se kuinka paljon ajatustyötä on tehtävä. Ruokailut ja niiden ohessa kaikki muut menot on laskeskeltava ja suunniteltava etukäteen sillä ruokailujen välinen 2,5-4 tuntia on yllättävän lyhyt aika. Myös omat kokkaustaidot ovat joutuneet kyseenalaisiksi kun aikaisemmin käyttämäni pestot, juustot ja muut herkut ovat nyt auttamattomasti pannassa ja jääkaapista löytyvät perusaineet ja mausteet. Uusien kokeilujen ja makuelämyksien fiiliksiä ja reseeptejä löytyypi sitten jatkossa blogista:)

Oman säväyksen aloitukseen on tuonut uuden kotikaupungin, Turun kuntosalien testaus. Mieleisen salin etsimisessä olen kokenut aikamoisia yllätyksiä, mutta samalla se on vahvistanut omia treenausympäristö mieltymyksiä ja vaatimuksia. Mutta tästä etsinnästä lisää hieman myöhemmin:) Mutta nyt kuitenkin muutamia makuelämyksiä tältä päivältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti