Tunnisteet

lauantai 27. lokakuuta 2012

Pakkasaamun fiiliksiä

Välillä sitä aamutuimaan kun kiskoo ulkovaatteita niskaan miettii, et mitä hittoa. Tällainen aamu oli tänäänkin ja lähes tunnin lötköilyn ja vatuloinnin jälkeen sain kuin sainkin kammettua itseni ylös, ulos ja sauvakävelemään. Pakkasta sopivasti mukavat -4°c. Osa teistä oli niin jäisiä, ettei sauvoista ollut mitään hyötyä, mutta tulipahan ulkoilutettua niitäkin. Lenkin reitin valitsin niin, että sain piipahdettua rautatieasemalta junaliput. (Käytännöllisyys ennen kaikkea!) Kokonaismatka 5km ja aikaa liukastellessa meni 45minuuttia. Matkalla mietin, että jossain vaiheessa pitää tehdä iPodiin erilaisia treenejä varten biisilistoja. Tänään ei tuntunut löytyvän mitään kivaa omaan rytmiin sopivaa ennen kuin korviin kajahti Brown eyed girl:)
Sopivan letkeää menoa kaikille ei aamuihmisille!

Kotia tultua hanuri olivat niin jäässä, että keitin aamiaisen yhteydessä itselleni teetä. Aamut on mun mielestä parasta aikaa siinä mielessä, että saa kokeilla hieman uusia makuyhdistelmiä. Pysyn edelleenkin maitorahkassa, herkkusuu kun oon.Testivuorossa tänään oli Valion mustikkakeittoa: 


• Soijalesitiinirae
• Vehnäleseet
• Valion mustikkakeitto
• Sulat punaviinimarjat
• Maitorahka

All in the tehosekotin ja hurinaa!

Toooodella hyvää!!!

Voi olla, että joku ei pidä punaviinimarjojen kuorista ja niissä olevista hökheistä, mutta itseäni ne eivät haittaa. Tätä ehdottomasti uudestaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti