Tunnisteet

maanantai 22. lokakuuta 2012

Aamu-usvassa puhelinta ulkoiluttamassaTämä maanantainen aamu starttari hieman jälkeen yhdeksän maha täynnä vettä kun kävelysauvat iskivät asfalttiin. Aamulla ladattu Runkeeper sanoi "Go" ja minä tein työtä käskettyä. Olin jo aiemmin päättäänyt lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja reippailla aamulenkin kaupan kautta. Nyt nähtiin kuinka ohjelma käytännössä pysyisi perässäni. Pistin ohjelman käytiin, puhelimen taskuun ja eikun menoksi. Aamu oli kostean usvainen ja vain muutama aamulenkkeilijä oli jaksanut raahautua paikalle. "Jouduin" muutamia kertoja pysähtymään ottamaan kuvia kun oli mielestäni niin oivallisia kuvauskohteita. Yksi niistä oli pellolla käyskennellyt fasaani, jota en koskaan ollut nähnyt aikaisemmin livenä (siis en tätä yksilöä enkä muitakaan fasaaneja). 

Päästyäni Prisman pihalle otin puhelimen taskusta ja pausetin ohjelman - so far so good! Kävin ostamassa lisää vihreitä vihanneksi ja rahkaa. Sitten takaisin sauvat käteen, ohjelma päälle ja ... hetkonen... ohjelma kysyy lopetetaanko...ööö...ei. Ei niin, homma jatkui. Kävelin reippaasti kunnes tulin viimeiselle sillalle. Otin siinä kuvan ja, hups, puhelimesta lopui akku. No ei siinä mitään suihkin sauvojen kanssa kotiin ja avasin latautuvan puhelimen uudestaan. Nyt nähtäisiin mistä Runkeeper oli tehty. Loppu tulos oli kuitenkin juuri se mitä odottaa sopi: matkantekoni oli loppunut siihen mihin akku oli loppunut eikä ohjelma yrittänyt "keksiä" reittiäni takaisin. Hienoa! Tämä siis tulee mukaani myös jatkossakin!

Tässä kuvassa oikealla nyt siis näkyy minun aamuinen lenkki ja se mihin se loppui kun puhelimesta loppui virta. 4km kohdalla on Prisma, jossa laitoin puhelimen pauselle. Eikä minun ees taas ramppaamiset hedelmä ja vihannesosastolla näy. 
Kätevää, hyvin kätevää! Tässähän pitäisi kohta laittaa itselleen jokin matkatavoitekkin, hmmm....

Ps. Ylimmäistä kuvaa jos katsoo oikein tarkasti niin sieltä heinikon seasta löytyy se bongaamani fasaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti