Tunnisteet

tiistai 23. lokakuuta 2012

Sitten on niitä toisenlaisia aamuja

 Kyllä, kahdeksalta nouseminen on pakottomina aamuina mahdottomuus. Koska eilen kävin aamulenkin ja illalla kävin vielä juoksemassa sekä tein lihankuntoheilumiset on tänään "lähes" treenivapaa päivä. Aamulla puolentunnin torkuttamisen jälkeen nousin lopulta ylös ja kiirehän siinä tuli. En kehdannut laittaa aamiaista tehosekoittimeen (koska se pitää pestä) vaan nopein keino on sulattaa marjat ja survoa kaikki ainekset yhteen kulhoon lusikalla sekoittaen (kuten kuvassa vasemmalla). Oksennukseltahan se näyttää, mutta onneksi makuun se ei vaikuta (muutamia sattumia lukuunottamatta)... ihan hyvää siis edelleen. Ai perhana, tätä kirjoittaessa muistin, että unohdin ne omegat heittää huiviin ennen lähtöä. Kiireisenä ei hyvä heilu.

Olo oli kuitenkin virkeä kun hyppäsin pyöränselkään (ja on itseasiassa edelleenkin). Mukaan pakkasin välipalan eli maitorahkan, sulatetut mansikat ja erilliseen pussiin pähkinät. Joku voisi epäillä, että mitähän siitäkin tulee kun se rahka ei ole kylmässä vaan tavallisessa pakasterasiassa mansikoiden kanssa, mutta voin kertoa, että ei se sen kummempaa ollut kuin suoraa kaapista otettunakaan. Välipalan jälkeen vielä muutama pähkina suuhun ja sitten takaisin kirjoittamaan. Lämpimän ruuan päätin mennä tekemään kotiin, koska en ole keksinyt mikroa täältä yliopistolta. Nyt kuitenkin takaisin kirjoittamaan... niin kauan kuin flowta riittää!

2 kommenttia:

  1. Höh..blenderiin ruutaus fairya ja kuumaa vettä. 2. nopea sekoitus. Kuppi lavuaariin ja vesi kuumalle ja kovalle valumaan kippoon. 3. aamutoimet pesut ja wc = 38 sek. 4.takas keittiöön... tadaa puhas ja valmis blenderin kippo.. ;)

    VastaaPoista
  2. Otan neuvosta vaariin kohdat 1., 2. ja 4., mut tiedän et 3. ei onnistu millään tällä naisimmeisellä 38sekunnissa:)

    VastaaPoista