Tunnisteet

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Hyvä vinkki itsensä motivoimiseen

Ajattelin kokeilla netistä ladattavaa ilmaista Runkeeper nimistä ohjelmaa iPhoneeni (saa myös ladattua kuulemma muihinkin puhelimiin). Ohjelman avulla voi seurata mm. tekemiensä lenkkien pituuksia, matkaan kulunutta aikaa ja kaloreita. Tiedoista näkyy myös päivämäärä ja ajankohta, jolloin lenkki on tehty. Ohjelman kuulemma voi myös laittaa pauselle jos vastaan sattuu tulemaan tuttava, jonka kanssa juttua riittää. 
Tuossa kuvassa on hellun profiilista kuvakaapparilla otettu esitys erään aamun juoksulenkkimme saavutuksista:)  

Myöhemmin mukaan voi kuulemma lisätä vielä omia kommentteja siitä miltä lenkki tuntui tai muuten vaan omia fiiliksiä. Happihyppelyn tiedot voi tallentaa joko puhelimeensa tai Runkeeper:in nettisivuilla omaan profiiliinsa. 

Ohjelman nettisivuilta voi myös etsiä erilaisia reittejä. Esimerkiksi laittamalla hakuun Oulu ja 5km pääsee näkemään minkälaisia 5km reittejä muut ovat tehneet Oulussa. Kuulostaa siis hyvin kätevältä! Tässä siis linkki ohjelman sivuille: http://runkeeper.com/ Heti huomen aamulla siis puhelimen kanssa tunnin sauvakävelylle. Katsotaan sit kuinka siinä mahtaa käydä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti