Tunnisteet

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Parempaa miltä näyttää

Tänään kävimme testaamassa (meille) uuden lähi S-Marketin vihannesosastoa ja pettymyksekseni täytyy todeta, että vihannesjahtiin joutuu kyllä ensikerralla lähtemään aivan jonnekkin muualle. Kaupasta löytyi ainoastaan kesäkurpitsaa, salaattia ja kurkkua. Paprikatkin oli pakattu "liikennevalo" tyyliin eli silloin olisi punainen ja keltainen jäänyt syömättä. Mutta jotain uutta kuitenkin keksin tälle päivälle...

Tämä ruoka on kyllä ulospäin niin ruman näköinen kytöstys, ettei tule yhdenkään kulinaristin silmää hivelemään, mutta sillä mennään. Homman nimi on siis nopea makaroonilaatikko pannulla kera kesäkurpitsan, salaatin ja kurkun.

Eli näin se tehdään:
• Laita makaroonit kiehumaan kattilaan
• Pannulle pieni loraus öljyä, osa pilkotusta sipulista, mausteita ja kesäkurpitsat. (Jos on kaksi pannua niin tämä olisi nopeampaa, mutta sillä mennään mitä on.)
• Kesäkurpitsat syrjään ja pannulle loput sipulit ja naudanjauhelihaa (alle 10%) ja mausteet (Lihaan saa sitten laittaa ihan runsaalla kädellä mausteita)
• Lihan kypsyttyä lisätään joukkoon munanvalkuaiset ja makaroonit.

Sitten ei muuta kuin makaroonipannu (ei siis enää laatikko;) lautaselle kera paistettujen kesäkurpitsojen. Kyytipojaksi (jos 200g vihreistä jäi uupumaan jotain) vihreää salaattia ja kurkunpaloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti